samenwerking

Sales workshop

Wilt u in een hele korte tijd uw collega's weer op scherp zetten?

Dat kan met de sales workshop van AC-Company!

Wij geven sales workshops op maat en doen dat 's ochtends, als iedereen nog voldoende energie en aandacht heeft om informatie op te nemen en actief deel te nemen aan een training.

Hoe het werkt en wat het u oplevert

Op een werkdag die uw organisatie het beste uitkomt geven wij van 09:00 tot 12:30 uur bij u op locatie de sales workshop. Daarin is een voor uw organisatie relevant onderwerp de rode draad.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw accountmanagers, helpdeskmedewerkers of systeembeheerders door een te sterke focus op techniek de echte 'klik' met de klant niet maken c.q. dat de werkelijke klantwens niet altijd wordt herkend. Het is natuurlijk zonde als daardoor de verbinding met de klant c.q. offertes verloren gaan.

Wat de verkoopissue ook is die bij uw organisatie speelt, tijdens de workshop gaan we doelgericht met uw team aan de slag om deze te verbeteren of te veranderen. Daarbij maken we gebruik van technieken die we ook in onze in-company verkooptrainingen gebruiken.

Diezelfde dag kan het team al met het geleerde aan de slag. U ervaart dus direct de impact van deze workshop.

Wilt u ook ervaren welk effect één ochtendtraining op uw team heeft?

Wilt u meer informatie of eerst even overleggen? Bel 06 2360 7761 voor direct contact of stuur een e-mail dan hoort u binnen 2 werkdagen van ons.